Triple I Communicatie
TrI-C

Social Engineering Protectie
Integere Bescherming Bedrijfsgegevens
Communicatieontwikkeling, Training & Coaching
Social Engineering Protectie
Integere Bescherming Bedrijfsgegevens
Communicatieontwikkeling, Training & Coaching

Triple I Communicatie

Waarborg uw bedrijfsidentiteit

Cybersecurity gevaar dreigt steeds vaker van binnenuit organisaties. Technische maatregelen zijn niet afdoende om organisaties weerbaar te maken tegen deze dreigingen. Medewerkers zijn een belangrijke risicofactor wanneer het gaat om bescherming van bedrijfsgevoelige informatie. De ernst van de gevolgen als productieverstoring, omzetverlies, imagoschade en boetes door officiële instanties zijn van directe invloed op de bedrijfscontinuïteit.

Door ontwikkeling, training en coaching creƫert TrI-C bewustwording bij werknemers voor het beschermen van bedrijfsgevoelige informatie. Risico management is een management tool, integriteit is een persoonlijke competentie. Door afstemming kan het morele kompas worden doorontwikkeld naar bedrijfsintegriteit, waardoor de identiteit van de organisatie wordt afgeschermd en bewaakt. Imagoschade kan tot het minimum worden beperkt.


Cursus Social Engineering

Hoe voorkom je Human hacking? Bescherm jezelf en je personeel! Schrijf je in voor de dynamische cursus Social Engineering
Incorporate of virtueel beschikbaar

Informatie aanvragen
TrI-C

Bewaak dreigingen van binnenuit (Insider Threats)

Meer weten

Profiel TrI-C

TrI-C draagt unieke kennis


Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan met diverse inlichtingenorganisaties is een praktisch pakket ontwikkeld. TrI-C focust zich op het bewustzijn van de medewerker en de mogelijke gevaren van het lekken van bedrijfsgevoelige informatie. Entiteiten die organisaties kunnen ontwrichten of bedrijfskennis willen verzamelen, kunnen door hun optreden sneller herkend worden.

Onze klanten