Over TrI-C

Cybersecurity gevaar dreigt steeds vaker van binnenuit organisaties

Over TrI-C

In de visie van TrI-C zijn het mensen die met gedelegeerde verantwoordelijkheden binnen organisaties te maken hebben. Naast de organisatiestructuur, die sturing biedt in bedrijfsprocessen, kunnen invloeden (personen, situaties) diezelfde organisatiestructuur aantasten. De ruimte die ontstaat in de omschreven beleidsstructuur en de eigen veronderstelde verantwoordelijkheid bij ‘missing tools’ kan voor zelfinitiatief zorgen die niet in de lijn liggen om integer te handelen.

TrI-C vertaalt de wensen van uw organisatie en ontwikkelt een praktisch plan van aanpak waarbij theorie en praktijk tot praktische oplossingen op elkaar worden afgestemd. Deze aanpak kan op diverse momenten worden aangepast en getoetst. Interactie tussen personen met als doel gesprekken te kunnen 'lezen' zal worden benadrukt.

TrI-C staat voor, interactie, informatie & integriteit. Componenten voor het beschermen van bedrijfskritische informatie. Het is de kracht de balans te vinden in het spanningsveld van deze elementen.

Neem geheel vrijblijvend contact op »